Menü

Főoldal Rendelés Limit Munkáim Kritikák Egyebek

Rendelés

Itt megtalálhattok minden fontos információt arról, hogy hogyan rendelhettek. Kérlek titeket, minden pontot vegyetek figyelembe.  

Elérhetőségem:
sandra.l.collins.96@gmail.com


Kritika
 1. Chat-ben és e-mailben is kérheted.
 2. Linkeld a blogod.
 3. Azt is írd le, hogy milyen műfajú.
 4. Kritikát csak is és kiárólaga kinézetről, illetve a alaptörténetről - a fülszövegről - vállalok, ezt vedd figyelembe és csak akkor kérj kritikát,  ha készen állsz az őszinte véleményre ( természetesen a kinézetről egy hosszabb, míg az alapötletről egy meglehetősen rövidebb véleményezést kapsz majd).
 5. Miből is áll nálam a kritika: a kinézetet kilenc pontban fogom véleményezni (első benyomás, fejléc, hátterek, betűk, effektek, modulok, oldalak, bejegyzéselrendezés, összhatás), a tartalmat pedig öt pontban (alapötlet, cím, fülszöveg, stílus, fogalmazás).
 6. Ha e-mailben kéred a kritikát, akkor normális köszönéssel és a végén egy köszönömmel, vagy egy sima köszivel. 
 7. Ha valami probléma akadna a kritikával, ami neked személysértő, azt kérlek e-mail-ben írd le. Viszont ha a poszt alatt kezdesz el velem "kiabálni", akkor azonnal törlöm a bejegyzést. Ígérem, nem leszek kíméletes senkivel sem! 
 8. Kérlek légy türelmes, nekem is van magánéletem. Mivel egyedül vagyok, az elkészítése akár 1-2 hétbe is telhet, viszont ha úgy van időm, még aznap, vagy pár napon belül elkészül!

Design(Fejléc nélküli designt nem vállalok!)

 1. Kizárólag e-mailben rendelheted.
 2. Ahhoz, hogy el tudjam készíteni a rendelésed, kérlek küldj egy meghívót a blogodba. Miután elfogadtam, kérlek tegyél rendszergazdává, hogy hozzá tudjak kezdeni. Ezt elég lesz azután is végrehajtanod, hogy elküldted a rendelésedet.
 3. Szeretném, ha küldenél a blogodról egy kisebb tartalmat, hogy tudjak mihez viszonyítani.
 4. Milyen legyen a színvilág? ( kék, fekete-fehér, kék-fehér stb)
 5. Melyik oldalon legyen az oldalsáv? (bal, jobb oldalt, vagy pedig oldalfejléces kinézet esetén a fejléc és a bejegyzések között)
 6. Milyen modulok szerepeljenek az oldalsávban? 
 7. Hol helyezkedjen el a fejléc? (bal, jobb oldalt, vagy középen)
 8. FIGYELEM! Csak Deviantart-os designokat alakítok át, a teljesen saját kinézetek kódolása még tökéletesítés alatt van.
 9. Végül pedig mindenképpen írd le a fejlécnél kérteket is, hogy tökéletes munkát adhassak ki a kezem alól.

Fejléc
 1. Kizárólag e-mailben rendelheted.
 2. Kérnék egy rövid ismertetőt a történetből, és a blogod linkjét.
 3. Rendelheted designnal együtt is, viszont akkor a fejtebb leírtakat is küldd el nekem e-mailben ezzel a rendeléseddel együtt.
 4. Mindenképp linkeld a blogodat, hogy le tudjam venni a fejléc méretét, vagy pedig írj egy konkrét méretet, viszont a linkre akkor is szükségem lesz.
 5. Színkombináció (kék, fekete-fehér, kék-fehér stb)
 6. A fejlécre maximum KÉT karaktert teszek, akiknek az igazi nevére szükségem lesz. Lehetőleg olyan karaktert válassz, akiről jó minőségű képek találhatóak. Ha pedig rám bízod a karaktert, akkor legalább annyit írj meg, hogy milyen színű haja/szeme egyen, és hogy hány év körüli. Ha csak olyat szeretném, hogy az arcuk ne látszódjon, vagy valami más (például állat) legyen főként kiemelve, akkor azt is írd meg!
 7. Egyéb kívánság: például valami fontos textúra a háttérben, egyéb szöveg a fejlécen(ezt írd meg) stb. (Gif-es fejlécet sajnos nem tudok készíteni!)
 8. S végezetül a blogod címét is elkérném. Esetleg, ha szeretnél rá külön valami szöveget, azt is jelezd.

Ajánló
 1. Kizárólag e-mailben kérheted.
 2. Csakis blogajánlókat teszek közzé a blogon.
 3. Feltétlenül kell hozzá a blogod linkje, illetve a blogger neved.
 4. Ha van valamilyen külön kívánságod, hogy milyen figyelemfelkeltő szösszenet illetve kép kerüljön bele, azt is küldd el!

Könyvborító
 1. Kelleni fog a karaktered igazi neve. Lehetőleg olyan karaktert válassz, akiről jó minőségű képek találhatóak.
 2. Szükségem lesz a blogod linkjére és címére, valamint egy rövid tartalomra.
 3. Kétoldalas, vagy egyoldalas legyen?
 4. Milyen színvilága legyen?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése